Gázszerelő Budapest – Kulcsár Zoltán

Gázszerelő Budapest: Fég, Junkers, stb. - cirkók, konvektorok, vízmelegítők, gáztűzhelyek - márkák üzembe helyezését, javítását, gázszerelését vállaljuk. Elérhetőségem: 06-30-941-5044

     Saját üzletünk a FÉG hivatalos képviselete is, így az általános javítás, karbantartás és gázszerelő tevékenységünk mellett, az új készülékek üzembe helyezését és márka szervizelését is végezzük. E mellett a gázszerelő szolgáltatásunk és az alkatrészpótlás kiterjed más márkákra is. A gázkészülékek szerelését egyedileg 140KW/db-ig tudjuk vállalni.

Hogyan használja gázszerelő Budapest weboldalunkat?

     Megrendeléseink között a leggyakrabban előforduló készülék típusok a cirkók, konvektorok és vízmelegítők, ezért ezeket a gázkészülék típusokat csoportosítottuk a baloldali menüben, melyeket gyorsan, egy kattintással érhet el. Amennyiben Önnél más készülék típus található, illetve hibásodott meg, akkor hívjon, s telefonon azonnal tájékoztatni tudom az általunk vállalható hiba elhárítási, javítási lehetőségekről.

Főbb gázkészülékek, márkák – a Gázszerelő Budapest weboldalunkon:

     Fég, Junkers, Saunier Duval, SV-T Wamsler, Chaffoteaux, Beretta, Ferroli, Thermofég C2, K18 Fég kombicirkó és háztartási gázkészülékek, gázmelegítők, gáztűzhelyek, gázkonvektorok, cirkók, vízmelegítők: üzembe helyezés, karbantartás, javítás, gázszerelés. Remeha márkaszerviz és garanciális beüzemelés

Milyen információkat kérünk a hiba bejelentése során?

Mivel én gázkészülékek szerelésével, hiba elhárításával foglalkozom, fontos tudnom a következőket:

    • milyen fajtájú készülékről van szó (gázkazán, cirkó, gáztűzhely, stb.)?
    • milyen típusú a készüléke, ki a gyártó ( Fég, SV-T Wamsler, Chaffoteaux, Beretta, stb)?
    • rövid hibaleírás – elaludt az őrláng és nem lehet begyújtani, vagy ég az őrláng, de nem indul a készülék, nem elég meleg az átfolyó víz, vagy a melegvíznél is csak hideg jön túl nagy erővel, stb.

Rengeteg hibatípus előfordulást tapasztaltam több évtizedes gázszerelő munkám során. De, az alap mindig a meghibásodott készülék fajtájának és típusának az ismerte. Ugyanis a hibaelhárításra mindig felkészítem a szervizautómat és a fontosabb alkatrészeket, a helyszínre szállítom.

Amennyiben a helyszínen nem küszöbölhető ki a hiba, akkor sajnos be kell szállítanom a gázszervizembe, ahol a legrövidebb idő alatt elvégezzük a szükséges javítást. De, erre csak a legszükségesebb estben kerülhet sor.

Hol vállalunk gázszerelő munkákat?

Természetesen Budapest egész területén. Ezen belül, elsősorban Rákosszentmihály, Angyalföld, Zugló, Újpest, Újpalota, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Rákosliget, stb.,
valamint, Pest Megyében: Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa lakóinak, cégeinek hívását várjuk.

Gázszerelő Budapest weboldalunk mobil alkalmazásban is elérhető
és akadálymentesen böngészhető.

Azonnali és teljes körű szakmai információk és segítségnyújtás!

Gázszerviz Budapest – Kulcsár Zoltán EV – 06-30-941-5044