Vízmelegítő szerelő Budapesten - Gázszerviz Budapest

A legtöbb új és használt vízmelegítő márka és típus szerelését, karbantartását és javítását vállaljuk. Vízmelegítő szerelő Budapest - 06-30-941-5044

Vízmelegítő szerelő Budapest   Vízmelegítő szerelés Budapest   Vízmelegítő szerelő, szerelés Budapesten  

  A hazai társasházaknál, paneleknél és családi házaknál a legelterjedtebb meleg víz előállítási mód a gázfűtésű vízmelegítők alkalmazása, ami lehet mono melegítő, vagy kombi-cirkós megoldású is. Minden esetben a készülék folyamatos, éves használatú, de érdemes az éves karbantartást elvégeztetni. Nagy figyelmet igényel az időben elvégzett vízmelegítő javítás is.

Milyen vízmelegítők szerelését vállaljuk?

     Új készülékek szakszerű üzembe helyezését, ami megalapozza a garancia érvényesítését is. Hazánkban előforduló legtöbb vízmelegítő márka és típus szervizelését és javítását vállaljuk, a FÉG vízmelegítő javítás is a kiemelt profilunk. Amennyiben az Ön igénye is a problémamentes üzemelés, akkor ajánljuk a használt készülékekhez éves tervszerű vízmelegítő javítás és karbantartás szolgáltatásunkat. Ebben az esetben a következő díjmentes kapcsolt szolgáltatásunkat is kérheti: kiszállás, kötelező műszaki – biztonsági felülvizsgálat, az összes eseti meghibásodás javítása, sőt rendkívüli esetekben garantáljuk az azonnali kiszállást is.

Vízmelegítő szerelés szolgáltatásunk során gyakran előforduló hibák:

     Az új és használt készülékek fő elemei a vízszolgáltató (víz szelep, hőcserélős kazán), a gázszolgáltató (gázszelep, égőtálca) és az elektromos (gyújtó, víz hőfokszabályzó) egységek. A vízmelegítő meghibásodását jelző jelekre érdemes figyelni. Így pl. a „sziszegő” hang a vízkazán hibáját (vízkő lerakódás), a gázégő késői, néha „robbanás” szerű indulása, vagy be sem indul az égés, akkor ez a gázszelep hibáját is jelezheti. Egy biztos, ha Ön a szokásos működéstől eltérőt tapasztal érdemes azonnal hívni a vízmelegítő szerelő Budapest szolgáltatásunkat.

Hol vállalunk vízmelegítő szerelő munkát?

Természetesen Budapest egész területén. Ezen belül, elsősorban Rákosszentmihály, Angyalföld, Zugló, Újpest, Újpalota, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Rákosliget, stb.,
valamint, Pest Megyében: Csömör, Dunakeszi, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, stb lakóinak, cégeinek hívását várjuk.

Vízmelegítő szerelés Budapest weboldalunk mobil alkalmazásban is elérhető
és akadálymentesen böngészhető.

Azonnali és teljes körű szakmai információk és segítségnyújtás!

Vízmelegítő szerelés – Kulcsár Zoltán EV – 06-30-941-5044