Füstcsövezés, tisztítós összekötő elem csere
Gázszerviz Budapest

Minden típusú gázégővel rendelkező készülék elvezető füstcsövének szivárgás mérését, tisztítását, illetve tisztítós összekötő elem cserét vállalok. Füstcsövezés Budapesten 06-30-941-5044.

Egyenes füstcső - Füstcsövezés Budapest Könyök füstcső - Füstcsövezés Budapest Tisztítószemes könyök - Füstcsövezés

Miért van szükség a füstcsövezésre, tisztításra?

Megkereséseink között, a felülvizsgálatok során, egyre gyakrabban fordul elő az a kérés is, hogy ne csak a gázkészülékeket, hanem a füstcsövezés során a fűtőrendszer teljes füst elvezetését is nézzük át. Fektessünk különösen nagy hangsúlyt a füstcsövezés során a szivárgás mérésre, a hibapontok felderítésére. Erre azért érdemes nyáron sort keríteni, mert ekkor értelemszerűen, illetve általában minden fűtőegység pihen, vagy a szakaszolt üzemeltethetőségük megoldható. Természetesen a célszerűséget mindig felülírja a szükségesség, s így a füstcsőtisztítást, a tisztítós összekötőelem cserét bármikor el lehet végezni, egy rövid üzemszünet árán.

De, nézzük, hogy miről is van szó konkrétan. A füstgáz elvezető rendszernek általában két fő része van. Az első a füstkémény, a második a kéményt és a gázkészüléket összekötő füstcső. Tehát a füstcsövezés nem más, mint a kéményt és a gázfogyasztót összekötő általában fém cső vizsgálata, karbantartása, javítása, részeinek, vagy egészének cseréje.

A füstcső szinte minden esetben egyenes és könyök idomokból áll. Célszerű olyan könyök elemeket választani, vagy a meglévő régieket olyanra lecserélni, melyeken tisztító szem, nyílás található. Ezeken a szemeken keresztül a tisztítás könnyen, gyorsan elvégezhető. Amennyiben az Ön füstcsöve nem rendelkezik tisztítónyílással, akkor én vállalom a tisztítós összekötő elem csere elvégzését is.

Hol vállalunk füstcsövezési munkákat?

Természetesen Budapest egész területén. Ezen belül, elsősorban Rákosszentmihály, Angyalföld, Zugló, Újpest, Újpalota, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Rákosliget, stb., valamint, Pest Megyében: Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa lakóinak, cégeinek, intézményeinek és önkormányzatainak hívását várjuk.

Füstcsövezés és tisztítós összekötő elem csere weboldalunk mobil alkalmazásban is elérhető és akadálymentesen böngészhető.

Azonnali és teljes körű szakmai információk és segítségnyújtás!

Füstcsövezés, tisztítós összekötő elem csere Budapest
Kulcsár Zoltán EV – 06-30-941-5044